Αγαπητέ κύριε,

Αγαπητή κυρία,

Για 8η συνεχή χρονιά το Capital Link CSRinGreeece διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο HILTON Αθηνών, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετάσχετε ενεργά στο Συνέδριο με έναν εκπρόσωπο σας ο οποίος θα μπορεί να ενημερώνει τους παρευρισκομένους σχετικά με το έργο και τις ανάγκες σας και να μοιράζει το προωθητικό υλικό σας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη επιβεβαίωση της συμμετοχής σας καθώς υπάρχει συγκεκριμένος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει  τους Συλλόγους  και κατά συνέπεια θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής σας καθώς και τις ακριβείς ώρες διεξαγωγής.

  • ·Για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας και την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στον ιστότοπο:  http://csringreece.gr/forum/2018/register_ngo.php
  • Παρακαλούμε για την έγκαιρη επιβεβαίωση της συμμετοχής σας καθώς υπάρχει συγκεκριμένος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει  τους Συλλόγους  και κατά συνέπεια θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

           

Στο Συνέδριο θα  συμμετάσχουν πολλοί επιχειρηματίες και επενδυτές, ιδιαίτερα γνωστοί στους διεθνείς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς κύκλουςEλπίζουμε γνωρίζοντας το έργο σας να σας ενισχυσουν.

Το «2018 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονεμηθεί φέτος στον κ. Θοδωρή Κυριακού, CEO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, ως αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς και συμβολής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στη διατήρηση και προωθηση του ελληνικού πολιτισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Για τoν «Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ», ο άνθρωπος και ο σεβασμός των ανθρωπίνων αξιών και της ελληνικής ιστορίας και παιδείας,  αποτελούν προτεραιότητα και προϋπόθεση για τη βιώσιμη επιχειρηματική του δράση. Αναζητώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες και αγορές, επενδύοντας σε πρωτοπόρες ιδέες ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει διεθνώς ηγετική θέση στον χώρο ΜΜΕ & Ψυχαγωγίας και της ναυτιλίας.

Με ένα ιστορικό  29 χρόνων και  με ιδρυτή τον εξαίρετο, δυναμικό, και πρωτοπόρο αείμνηστο Μίνωα Κυριακού, ο ΑΝΤΕΝΝΑ, είναι ο πρώτος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που μετέδωσε τη φωνή και την εικόνα της Ελλάδας στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Ευρώπη. Αποτελεί ένα ζωντανό εργαλείο για τη διατήρηση και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, μεταφέρει, διαδίδει και διατηρεί την ισχύ της ελληνικής γλώσσας, κουλτούρας, παιδείας και ιστορίας σε 5 Ηπείρους.

Οι διεθνείς τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ περιλαμβάνουν μετάδοση, δημοσίευση, υπηρεσίες Internet, τηλεπικοινωνίες, σχολή δημοσιογραφίας, σχολή μουσικής παραγωγής και φωνητικής τέχνης και δισκογραφική εταιρεία.

Μετά από την μακρόχρονη και επιτυχή πορεία του στον Όμιλο, ο επάξιος συνεχιστής στα ηνία της Διοίκησης και εξαίρετος Θοδωρής Κυριακού, στα πλαίσια της αναπτυξιακής πολιτικής του για τον Όμιλο, παρουσίασε πρόσφατα στην Ελλάδα, και πρώτος διεθνώς, την νέα επένδυση του Ομίλου στην πρωτοποριακή πλατφόρμα ευεξίας, Thrive Global, της Arianna Huffington, η οποία  προσφέρει σε εταιρίες και στο ευρύ κοινό προγράμματα και περιεχόμενο που ενισχύουν την ευεξία και την αποδοτικότητα με στοχο την ισορροπια ανάμεσα στην επαγγελματική και τη προσωπική ζωη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://csringreece.gr/forum/2018

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνήστε με την κυρία Μαρία Καΐτσα στο τηλέφωνο 210 610 9800 / email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ελπίζοντας να έχουμε τη χαρά της  συμμετοχής σας.

Με εκτίμηση και  φιλικούς χαιρετισμούς,

Όλγα Μπορνόζη

Olga Bornozi

Managing Director

Capital Link Inc.

230, Park Avenue, Suite 1536-New York - NY 10169

40, Agiou Konstantinou Str. –Suite A5-15124 Athens- Greece

Tel:   NY +1(212) 661-7566 -  GR +30-210-610.98.00

Cell : NY +1(917) 498-2447 - GR : +30-6944-710-000

E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

cid:<a href=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." data-image-whitelisted="" class="CToWUd">

Capital Link : Your Link with the Global Investment Community

New York – London - Oslo - Athens – Limassol - Shanghai - Singapore

www.capitallink.com   www.capitallinkshipping.com   www.capitallinkportals.com

Go to Top