Έλεγχος προστάτη: η έγκαιρη διάγνωση σώζει.

Με  αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9), και με στόχο στην ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για την αναγκαιότητα της πρόληψης, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρει -κατόπιν ραντεβού- ένα πακέτο προληπτικού ελέγχου στην προνομιακή τιμή των €35.

Στην διάρκεια της ζωής του ένας άνδρας έχει 17% πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο του προστάτη, που αποτελεί για τον ανδρικό πληθυσμό τη συχνότερη κακοήθεια. Όμως, με εντατικό προσυμπτωματικό έλεγχο, η νόσος ανακαλύπτεται σε αρχικά στάδια και η αντιμετώπισή της είναι αποτελεσματική. Περισσότερες από 90% των περιπτώσεων των νεοδιαγνωσμένων καρκίνων του προστάτη αφορούν εντοπισμένη και περιορισμένη νόσο, προσφέροντας τη δυνατότητα ριζικής ιατρικής παρέμβασης.

Το ολοκληρωμένο πακέτο προληπτικών εξετάσεων περιλαμβάνει:

  • Κλινική εξέταση από Ουρολόγο
  • Υπέρηχο νεφρών-κύστης και προστάτη
  • PSA
  • Free PSA

Στην περίπτωση που από τον προληπτικό έλεγχο κριθεί απαραίτητο ο ασθενής να υποβληθεί σε πρόσθετες εργαστηριακές ή απεικονιστικές εξετάσεις, αυτές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με χρήση του ασφαλιστικού του φορέα. Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας μπορείτε να καλέσετε  έως και την Παρασκευή 22/9 στο τηλέφωνο 210 69 72 004(από 08.30 - 20.00) ή να στείλετε  e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παπαρρηγοπούλου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα
Τ.Κ. 10561, Κτίριο Πολεμικού Ναυτικού – Γραφείο 308
ΤΗΛ/FAX: 2103368569

email : info@kardiamou.gr


Design and Powered by INFOPOWER A.E.

Που είμαστε (κάνετε κλικ στον χάρτη)

Go to top